ALEVE 220 MG (24TABL)

ARTIKELNUMMER: 3001880 Categorieën: , , ,

 7,62  7,24

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Aleve bevat natriumnaproxen, een ontstekingsremmer. Aleve kan gebruikt worden voor de korte termijnbehandeling van de symptomen koorts en pijn.

Gebruik: 

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet om de 8 tot 12 uur zolang de symptomen aanhouden. Een begindosis van 2 tabletten kan bij sommige patiënten een betere verlichting geven. Indien nodig, 12 uur later nog 1 tablet innemen. Per 24 uur niet meer dan 3 tabletten innemen.

Zwangerschap/borstvoeding:

Zoals bij de meeste geneesmiddelen mag Aleve niet toegediend worden aan zwangere vrouwen (zou het hart en de vaten van de foetus aantasten), behalve op voorschrift en onder toezicht van een dokter. Bovendien is deze groep geneesmiddelen eveneens af te raden aan het eind van de zwangerschap (kans op bloedingen). Het gebruik van het geneesmiddel dient vermeden te worden bij vrouwen die borstvoeding geven. Vraag uw arts of apotheker om advies voordat u een geneesmiddel inneemt.

Samenstelling:

Natriumnaproxen – polyvidon – microkristallijn cellulose – talk, magnesiumstearaat – gezuiverd water – opadry blue (E132).

Aanverwante producten: