FYTOSTAR APPELAZIJN NEW 1200 MG (60TABL)

ARTIKELNUMMER: 1798909 Categorieën: , , ,

 25,95  24,65

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

De afslankende werking van appelazijn is al jaren gekend. Het is nu ook wetenschappelijk bewezen dat 1200mg appelazijn de vetopslag tegenhoudt en de glycemische index van de voeding verlaagt. Een lage glycemische index zal suikerpieken en dipjes voorkomen. De toevoeging van chroom in Appelazijn 1200 helpt meteen ook de drang naar zoet af te nemen. De groene thee stimuleert het metabolisme, waardoor je sneller vetten verbrandt. De Java thee zorgt voor een optimale afvoer van de verbrande vetten.

Gebruik:

2 tabletten per dag tijdens de maaltijd met een glas water.

Samenstelling:

Per 2 tabletten: Appelazijn 1200mg – Groene thee (Camellia sinensis) 400mg – Javaanse thee (Orthosiphon anistatus) 66mg – Vitamine B6 5,6mg – Chroom 80mcg – Microkristallijn cellulose – Siliciumdioxide – Magnesiumstearaat – Talk – Hydroxypropylmethylcellulose – Bijenwas – Polysorbaat.

Aanverwante producten: