CORSODYL TANDGEL (50G)

ARTIKELNUMMER: 0047530 Categorieën: , ,

 6,35  6,03

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Corsodyl tandgel wordt gebruikt voor de behandeling van tandvleesontstekingen, na parodontale ingrepen om genezing van het tandvlees te bevorderen, voor de behandeling van terugkerende zweren en mondinfecties veroorzaakt door candida (bijvoorbeeld stomatitis en aften) en om cariës te voorkomen, wanneer gebruikelijke methodes niet volstaan.

Gebruik:

Raadpleeg een arts of apotheker vóór gebruik bij kinderen onder de 12 jaar.

Behandeling van tandvleesproblemen: Poets uw tanden gedurende 2 weken tweemaal per dag met 2,5 cm Corsodyl tandgel die u op de tandenborstel aanbrengt. Poets minstens 1 minuut of volg het advies van de arts of de tandarts.

Behandeling van aften: Breng met behulp van de wijsvinger tweemaal per dag 2,5 cm Corsodyl tandgel aan op en rond de aften aan.

Andere toepassingen: zie bijsluiter.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Wanneer de gebruiksinstructies in acht worden genomen, kan Corsodyl tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode worden gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is chloorhexidinedigluconaat. De andere stoffen in dit middel zijn pepermuntolie – levomenthol – polyoxyl hydrogenated
castor oil (= PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie ) – isopropylalcohol – natriumacetaat – hydroxypropylcellulose – gezuiverd water.

Aanverwante producten: