FOLAVIT DB 0,4 MG (60TABL)

ARTIKELNUMMER: 4502548 Categorieën: ,

 15,50  14,73

Uitverkocht

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Folaten, vitamine D en vitamine B12 spelen een rol in het celdelingsproces. Folaten dragen bij tot een normale bloedvorming. Vitamine B12 draagt bij tot een normale vorming van rode bloedcellen en bij tot de normale werking van zenuwstelstel, goed voor een normale werking van het immuunsysteem, normale psychologische functies zoals concentratie, leren, geheugen, redeneren en stressbestendigheid, de vermindering van vermoeidheid
Folaten en vitamine B12 ondersteunen een normaal metabolisme van homocysteïne.

Vitamine D komt tussen in de normale opname/het normale gebruik van calcium en fosfor en normale calciumgehalten in het bloed en draagt bijgevolg bij tot de instandhouding van normale botten en normale tanden.Bovendien speelt vitamine D een rol bij de instandhouding van een normale werking van de spieren.

Gebruik:

1 tablet per dag.

Samenstelling:

Actieve vorm van foliumzuur (451 µg calcium-L-methylfolaat, wat equivalent is aan 400 µg foliumzuur per tablet) – 25 µg of 1000 I.E. vitamine D3 – 200 µg vitamine B12.

 

Aanverwante producten: