IMONOGAS 240 MG (30TABL)

ARTIKELNUMMER: 2380665 Categorieën: ,

 10,17  9,66

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Werkt door het afbreken van de ingesloten gassen die verantwoordelijk zijn voor het opgeblazen gevoel. Het is een geneesmiddel voor de symptomatische behandeling van gasophoping in maag en darmen verantwoordelijk voor het opgeblazen gevoel en winderigheid.

Gebruik:

Als u 15 jaar of ouder bent: neemt u één capsule op het einde van elke hoofdmaaltijd. Neem de capsule in met een groot glas water. Neem niet meer dan 3 zachte capsules per dag. Neem de capsules niet langer dan 10 dagen in.

Geef Imonogas niet aan kinderen jonger dan 15 jaar.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.
Omdat de systemische blootstelling aan simeticon verwaarloosbaar is, kan Imonogas worden gebruikt tijdens de zwangerschap en borstvoeding

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is simeticon. Iedere capsule bevat 240 mg simeticon – De andere stoffen in dit middel zijn gelatine – glycerol.

Aanverwante producten: