L CARNITINE DEBA 500 MG (60CAPS)

 32,90  31,26

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

L-Carnitine wordt in het lichaam gevormd uit lysine en methionine. Vitamine C is onmisbaar voor deze omzetting. Mannen hebben een grotere behoefte aan carnitine dan vrouwen. Mogelijk bestaat er een relatie met onvruchtbaarheid bij een tekort ervan, door onvoldoende beweeglijkheid van het sperma. L-Carnitine verlaagt de triglycerideconcentraties in het bloed en is nuttig bij circulatiestoornissen. Het beschermt tegen hartinfarct door de verwijdering van vrije vetzuren. Een tekort is geconstateerd in de hartspier bij een hartinfarct en weefselverderf.

Suppletie met L-carnitine bij gezonde personen vermindert de totale vetmassa en doet de spiermassa toenemen. Verbetert het herstel van spieren na een zware inspanning.

Gebruik:

1 tot 2 capsules per dag, of zoals voorgeschreven.

Samenstelling:

L-Carnitine 500mg (van 746mg L-Carnitinebitartraat) – L Lysine HCL 5mg.

Aanverwante producten: