XLS MEDICAL VET BINDER STICKS (90STUK)

ARTIKELNUMMER: 3069556 Categorieën: ,

 79,95  75,95

XLS MEDICAL VET BINDER STICKS

Een handige en discrete stick makkelijk om mee te nemen. Voor een doeltreffende gewichtsbeheersing in combinatie met een evenwichtige voeding en regelmatige fysieke beweging. Elke stick bevat Litramine, een gepatenteerd vezelcomplex van natuurlijke en organische oorsprong met vetbindende eigenschappen.

Gebruik:

3 x per dag 1 stick in de mond gieten en doorslikken, onmiddellijk na het eten. Ook als er een maaltijd wordt overgeslagen, moet er een stick genomen worden.

Voorzorgen:

Uitsluitend aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Het gebruik van dit product door jongeren van 12-18 jaar dient onder toezicht van een arts te gebeuren.
Aangezien dit product vezels bevat, wordt aanbevolen om ten minste 2 liter water per dag te drinken, om eventuele constipatie te vermijden.
Neem XL-S Medical Vet Binder Direct niet in tijdens de zwangerschap, wanneer u borstvoeding geeft of als uw BMI (Body Mass Index) lager is dan 18,5.
Niet innemen binnen 2 uur voor of na het innemen van vetoplosbare geneesmiddelen (bv. orale anticonceptiepil).
XL-S Medical Vet Binder Direct bevat kleine hoeveelheden oxaalzuur, dat voorkomt in vele andere bladgroenten. Als u lijdt aan een nierziekte of nierstenen, vermijd dan het gebruik van dit product op regelmatige basis.

Raadpleeg uw arts alvorens XL-S Medical Vet Binder Direct in te nemen:

  •  Als u aan suikerziekte lijdt, aangezien XL-S Medical Vet Binder Direct eetzucht vermindert door de bloedglucosespiegel in evenwicht te brengen.
  • Het is mogelijk dat diabetici hun dagelijkse antidiabeticumbehandeling moeten aanpassen om hypoglykemische aanvallen te voorkomen.
  • Als u medicatie gebruikt om de cholesterol te verlagen.
  • Als u aan een medische aandoening lijdt.

Samenstelling:

LitramineTM, een gepatenteerd plantaardig vezelcomplex (vijgcactus) – Xylitol – natuurlijke fruitsappoeder – citroenzuur – colloïdaal siliciumdioxide – natuur-identieke smaakstof -magnesiumstearaat.

Dit product is een medisch hulpmiddel.

Reviews:

Aanverwante producten: