XLS GEWICHTSVERLIES (150TABL)

ARTIKELNUMMER: 4151767 Categorieën: ,

 29,95  28,45

Voor de preventie en behandeling van overgewicht in combinatie met een evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging.

Gebruik:

Volwassenen vanaf 18 jaar : 2 tot 3 tabletten per dag innemen met water, onmiddellijk na elke maaltijd. Minimum 1 maand innemen. Niet meer dan 9 tabletten per dag. Het is aangeraden om overdag voldoende vloeistof te drinken.

Raadpleeg uw arts voordat u XL-S Gewichtsverlies neemt:

-Als u cholesterolverlagende geneesmiddelen neemt.

-Als u een medische aandoening hebt. Er werden slechts zeer zelden ongewenste bijwerkingen vastgesteld (≤ 0,01%). Het ging in die gevallen om overgevoeligheidsreacties die kenmerkend zijn voor voedselallergieën, zoals uitslag, jeuk, lichte zwelling en lichte maag- en darmklachten. Als deze bijwerkingen zich voordoen, dient u de behandeling stop te zetten.

Het mag niet ingenomen worden:

-Tijdens de zwangerschap, wanneer de kans groot is dat u zwanger wordt of als u borstvoeding geeft.
-Als u binnen de 2 uur in vetoplosbare geneesmiddelen hebt genomen.
-Als u allergisch bent voor een van de ingrediënten.
-Als uw bmi (body mass index) lager is dan 18,5.
-Als u een nierziekte of nierstenen heeft, vermijd dan het regelmatige gebruik van XL-S Gewichtsverlies. XL-S Gewichtsverlies bevat sporen van oxaalzuur, die in veel groene groenten voorkomen.
-Als u diabetes hebt.

Samenstelling:

Nopalbladeren – Natuurlijke vezels van acaciagom – Microkristallijne cellulose – Polyvinylpolypyrrolidon – Calciumwaterstoffosfaat – Siliciumdioxide – Magnesiumstearaat.

Dit is een medisch hulpmiddel.

Aanverwante producten: