BIODERMA ATODERMA INTENS GEL-CR (500ML)

ARTIKELNUMMER: 4109211 Categorieën: , , , ,

 27,50  26,13

Werkt kalmerend en vermindert de neiging tot krabben bij de gevoelige zeer droge, geïrriteerde tot atopische huid. Lichte, niet plakkerige textuur. Dringt snel in de huid.

Gebruik:

1 tot 2 x per dag op een vooraf gereinigde huid aanbrengen.

De 3-6-9 methode is een nieuwe methode om het aanbrengen van emolliens te systematiseren. Ze werd ontwikkeld om duidelijk te maken wat de juiste dosis Atoderm Intensive gel-crème is die moet worden aangebracht, en om een dagelijkse aanbrengroutine te creëren voor duurzame resultaten.

3 dosissen voor een BABY: 1 dosis voor gezicht, hals en borst, 1 dosis voor beide armen en de rug, 1 dosis voor beide benen.
6 dosissen voor een KIND: 1 dosis voor gezicht en hals, 1 dosis voor de borst, 1 dosis voor de rug, 1 dosis voor beide armen, 1 dosis voor elk been (x2).
9 dosissen voor een VOLWASSENE: 1 dosis voor gezicht en hals, 1 dosis voor de borst, 1 dosis voor de rug, 1 dosis voor elke arm (x2), 2 dosissen voor elk been (x2).

Samenstelling:

Aqua – glycerin – niacinamide – sodium polyacrylate – dipotassium glycyrrhizate – hydrogenated polydecene – pentylene glycol – 1,2-hexanediol – caprylyl glycol – mannitol – polysorbate 20 – xylitol – rhamnose – sodium citrate – polyquaternium-51 – fructooligosaccharides – caprylic/capric triglyceride – laminaria ochroleuca extract.

Aanverwante producten: