VENORUTON FORTE 500 MG (60TABL)

ARTIKELNUMMER: 0613380 Categorieën: , ,

 27,80  26,41

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

VENORUTON FORTE 500 MG

Behandeling van oedeem (vochtophoping) in de benen te wijten aan een slechte bloedsomloop en symptomen van chronische veneuze insufficiëntie, zoals zware en pijnlijke benen en een gezwollen gevoel.

Gebruik:

Venoruton Forte 500 mg tabletten zijn vooral bedoeld als aanvangsbehandeling van de symptomen geassocieerd met aanhoudende verminderde doorstroming (chronische veneuze insufficiëntie (CVI)). De behandeling moet voortgezet worden tot de ongemakken verdwijnen.
Neem 2 tabletten per dag, bij voorkeur bij de maaltijden.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Zoals voor bijna alle geneesmiddelen, geldt ook voor Venoruton dat u het niet tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap mag innemen zonder uw behandelende arts daarvan op de hoogte te brengen.

U mag Venoruton gedurende de borstvoeding innemen.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is O-(beta-hydroxyaethyl) – rutosidea (HR) 500 mg – De andere stoffen in dit middel zijn: polyethyleenglycol – magnesiumstearaat.

Mogelijk wordt dit product geleverd met CNK 2190916.

Aanverwante producten: