ARKOCAPS MUISDOORN BIO (45CAPS)

ARTIKELNUMMER: 4137907 Categorieën: ,

 13,20  12,54

Uitverkocht

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

ARKOCAPS MUISDOORN BIO (45 CAPS)

Muisdoorn haalt zijn eigenschappen uit de ondergrondse gedeelten: de wortel en de wortelstok. Hij helpt ondermeer de circulatie ondersteunen en maakt het mogelijk om het gevoel van zware benen te verminderen.

Gebruik:

Voor volwassenen: 3 capsules per dag tijdens de maaltijden innemen met een groot glas water.

Adviezen:
De benen omhoog leggen, als dit mogelijk is, in het bijzonder ‘s avonds in bed, regelmatig een lichamelijke activiteit beoefenen (snel wandelen, zwemmen, turnen, fietsen), de benen douchen met koud water, de benen masseren en steunkousen dragen.

Zwangerschap/borstvoeding:

Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Samenstelling:

Poeder van de wortelstok van Muisdoorn (Ruscus aculeatus), verkregen door vriesdrogen, getitreerd aan minimum 0,4 % totale sapogeninen (uitgedrukt in ruscogenine) -Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat – Capsule van plantaardige oorsprong: Hydroxypropylmethylcellulose.

 

Aanverwante producten: