DUCRAY NEOPTIDE EXP HAARDENSIT (2X50ML)

ARTIKELNUMMER: 4405262 Categorieën: ,

 59,00  56,05

De dubbele werking van het NEOPTIDE EXPERT Serum helpt chronische haaruitval tegen te gaan en de haardensiteit te bevorderen.
Bewezen werkzaamheid na twee maanden gebruik op de 6 indicatoren van chronische haaruitval.
Voor vrouwen en mannen. Gaat haaruitval tegen en bevordert de haardensiteit. Zorgt ervoor dat het haar stevig blijft zitten. Volumineus en dik haar.

Gebruik:

Plaats de verstuiver op de flacon en schud voor gebruik. Gebruik de verstuiver voor beide flacons

Haaruitval: Breng 1 keer per dag 8 verstuivingen aan op een droge of natte hoofdhuid (2 verstuivingen per lok: in het midden, rechts, links en achteraan). Masseer het product met de vingertoppen in op de huid.

Haartransplantatie: Breng 15 dagen vóór en tot de dag van de transplantatie 8 verstuivingen aan op de totaliteit van de droge of natte hoofdhuid. Zachtjes in de huid masseren.
Doe 4 dagen na de implantatie 8 verstuivingen op een gaasje en breng al deppend aan op de desbetreffende zone en dat gedurende 15 dagen. Breng na het genezingsproces 8 verstuivingen met de vingers aan op de zone van de haarimplantaten. Masseer zachtjes. Dagelijkse verzorging voor minstens 9 maanden.

Samenstelling:

Water (Aqua) – Alcohol denat. – Isopropyl alcohol – Peg-6 – Hexylene glycol – Pentylene glycol – Butylene glycol – Citric acid – Lespedeza capitata flower/leaf/stem extract – Manganese pca – Polyacrylate-13 – Polyisobutene – Polysorbate 20 – Silybum marianum fruit extract – Sodium dilauramidoglutamide lysine – Sodium phytate – Sorbitan isostearate.

Aanverwante producten: