NORGALAX MINILAVEMENT (6X10G)

ARTIKELNUMMER: 0640854 Categorieën: ,

 45,71  43,42

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Norgalax is een laxerende gel voor rectaal gebruik en wordt gebruikt voor de behandeling van de verschijnselen van toevallige verstopping (constipatie) in het laatste gedeelte van de dikke darm (sigmoïd) of de endeldarm (rectum). Ook om de dikke darm en/of endeldarm te reinigen als voorbereiding op een onderzoek.

Gebruik:

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Eén enkele canule-tube rectaal toe te dienen. Indien de uitwerking onvoldoende is mag men dezelfde dag nog of ’s anderendaags een tweede tube toedienen.

Kinderen beneden 12 jaar: Niet aangewezen.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Norgalax mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap of de borstvoedingsperiode, tenzij uw arts een behandeling met Norgalax noodzakelijk acht.

Samenstelling:

De werkzame stof in Norgalax is: natriumdioctylsulfosuccinaat. Eén verpakking voor éénmalig gebruik met canule bevat 120 mg natriumdioctylsulfosuccinaat. – De overige stoffen in Norgalax zijn: glycerol (E422) – natriumcarboxymethylcellulose (E466) – gezuiverd water.

Aanverwante producten: