LACTULOSE TEVA SIROOP (500ML)

ARTIKELNUMMER: 1421726 Categorieën: ,

 9,42  8,95

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Lactulose, de werkzame stof, maakt dat de stoelgang zachter wordt en gemakkelijker kan worden uitgeperst doordat het water in de darmen trekt. Lactulose wordt niet in uw lichaam opgenomen.

Gebruik:

Laxeermiddelen mogen slechts bij uitzondering worden gebruikt bij kinderen en zuigelingen en onder medisch toezicht omdat deze middelen de normale reflexen van de ontlasting kunnen beïnvloeden. Geef Lactulose niet aan kinderen jonger dan 14 jaar zonder dat u een arts raadpleegt voor een voorschrift en nauwlettend toezicht.

Startdosis en onderhoudsdosis zie bijsluiter.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Lactulose mag worden gebruikt tijdens de zwangerschap of de periode van borstvoeding. Er zijn geen effecten op de vruchtbaarheid te verwachten.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is lactulose (als lactulose vloeistof). Eén ml Lactulose oplossing bevat 670 mg lactulose. – Er zitten geen andere stoffen in dit middel.

 

Aanverwante producten: