VISTA CAL D (60TABL)

 17,95  17,05

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

VISTA-Cal D wordt gebruikt wanneer er een verhoogde behoefte is aan Calcium en vitamine D. Deze situatie kan in de volgende gevallen voorkomen: Bij de vrouw, vanaf het begin van de menopauze, is een supplement aan Calcium en vitamine D bijna altijd noodzakelijk om een sterk beendergestel te behouden. Bij oudere personen, mannen en vrouwen, die weinig buiten komen vermindert het gemis aan zon de reserves van vitamine D. Bovendien ligt hun behoefte aan calcium ook hoger. In perioden van sterke groei van het skelet zoals bij adolescenten, of vooral wanneer er weinig melk en kaas verbruikt worden.

Gebruik:

1 sliktablet per dag.

Samenstelling:

Per tablet: 500 mg Calcium-element en 20 mcg (800i.e.) vitamine D. Vulstoffen: maltodextrine – cellulose – Zuurteregelaar: citroenzuur – Glansmiddelen: stearinezuur – talk – shellac – Bindmiddel: polyvinylpolypyrrolidone – Verstevigingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose – Kleurstof: titaandioxide.

Aanverwante producten: