BIOCONDIL (60TABL)

ARTIKELNUMMER: 3142007 Categorieën: ,

 19,99  18,99

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

BIOCONDIL 

Het kraakbeen is een bindweefsel dat gelegen is aan het uiteinde van de beenderen. Ter hoogte van het gewricht vormt het kraakbeen een scheiding tussen de beenderen om te vermijden dat ze tegen elkaar wrijven. Het gedraagt zich als een spons die het synoviaal vocht absorbeert als het gewricht in beweging is om zo de schokken te absorberen. Het bezit ook schuifkenmerken die 5 tot 8 maal groter zijn dan ijs, waardoor de beenderen als ze in contact komen, tegenover elkaar glijden. Het kraakbeen is opgebouwd uit drie hoofdbestanddelen: 70 tot 80% water, 10 tot 15% proteoglycanen en 10 tot 15% collageen.

Gewrichten blijven in goede staat als bovenstaande eigenschappen van het kraakbeen bewaard blijven, hetgeen comfort biedt aan de gewrichten.

Aanverwante producten: