SPORTFLEX SPRAY (100ML)

ARTIKELNUMMER: 2417681 Categorieën: ,

 18,01  17,11

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

SPORTFLEX SPRAY

Sportflex is een ontstekingsremmend en pijnstillend geneesmiddel voor lokaal gebruik op basis van de werkzame stof indometacine. Sportflex verlicht de pijn, vermindert de ontsteking en de daarmee samenhangende zwelling bij aandoeningen van de gewrichten, pezen en omliggende structuren, zoals een ontsteking van een pees of peesschede, een pijnlijke of geblokkeerde schouder of bij ongeval- en sportletsels, zoals verstuikingen, spierkneuzingen.

Gebruik:

Verstuif Sportflex 3 tot 5 keer per dag op de plaats van de aandoening, tenzij uw arts het anders heeft voorgeschreven. Zorg ervoor dat de plaats van de aandoening volledig bedekt is met de spray. Niet onder een afsluitend verband aanbrengen. De maximale dosering is 25 ml Sportflex per dag. Dit komt overeen met 200 mg indometacine. Gebruik Sportflex niet langer dan 2 à 3 weken.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Gebruik Sportflex niet tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap en enkel op medisch advies tijdens de eerste 6 maanden van de zwangerschap. Gebruik Sportflex tijdens de borstvoeding enkel op medisch advies.

Samenstelling:

De werkzame stof in Sportflex is indometacine 10 mg/g. – De andere stoffen in Sportflex zijn isopropylmyristaat – isopropylalcohol.

Aanverwante producten: