ETIXX IRON AA CHELAAT 125 (90TABL)

 54,99  52,24

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Etixx Iron 125 AA is vooral geschikt voor duursporters die extra nood kunnen hebben aan ijzer (wielrennen, langeafstandslopen, triatlon …). Daarnaast kan dit supplement nuttig zijn voor alle andere sporters die vermoeid zijn of minder energie hebben. Zeker ook aan te raden voor risicogroepen: vrouwen, vegetariërs/veganisten en atleten die een dieet volgen. Ook voor atleten die op hoogtestage gaan wordt aangeraden om een ijzersupplement in te nemen met als doel het optimaliseren van de aanmaak van rode bloedcellen.

Gebruik:

1 capsule per dag.

Samenstelling:

IJzerbisglycinaat – glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose) – L-ascorbinezuur – antiklontermiddel (silicaten) – nicotinamide – antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren) – pyridoxinehydrochloride – antiklontermiddel (silicumdioxide) – thiaminehydrochloride – mangaanbisglycinaat – riboflavine – koperbisglycinaat – cyanocobalamine – pteroylmonoglutaminezuur.

 

Aanverwante producten: