ETIXX BETA ALANINE 800 MG (90GELU)

ARTIKELNUMMER: 2582906 Categorieën: ,

 46,99  44,64

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Vertraagt de melkzuurvorming in de spieren. Tijdens inspanningen met een hoge intensiteit wordt er melkzuur gevormd in de spieren. Hierdoor gaan de spieren verzuren en treedt er vermoeidheid op. De spieren kunnen een deel van deze verzuring opvangen dankzij specifieke buffers. BETA ALANINE SLOW RELEASE verbetert deze bufferwerking, waardoor er minder snel verzuring en vermoeidheid optreedt. Intense trainingen en sportprestaties kunnen op die manier langer volgehouden worden. De inhoud van BETA ALANINE SLOW RELEASE wordt geleidelijk vrijgesteld waardoor zijn werking geoptimaliseerd wordt, zonder tintelingen te veroorzaken.

Gebruik:

Hoge dosering-korte duur: 6,4g (4×2 tabletten/dag): 4 weken.
Lage dosering-lange duur: 3,2g (2×2 tabletten/dag): 8 weken.
Onderhoudsdosis: 0,8g (1 tablet/dag): maximaal 4 weken.

Neem Beta-Alanine in bij een koolhydraatrijke maaltijd of snack voor betere oplading in de spier. Neem Beta-Alanine in tijdens zware trainingsperioden voor een betere oplading in de spier. Neem Beta-Alanine in verspreid over de dag (minimaal 2u tussen innames) voor het beperken van neveneffecten.

Samenstelling:

Beta-alanine, stabilisatoren (arabische gom, xanthaangom), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren), zinkbisglycinaat.

Aanverwante producten: