ETIXX MAGNESIUM TROPICAL STICK (30STUK)

 19,99  18,99

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

ETIXX MAGNESIUM TROPICAL STICK

Magnesium is een essentieel mineraal. Door verschillende factoren, zoals een onevenwichtige voeding, calciumrijk voedsel en magnesiumverlies via transpiratie, kunnen sporters er soms baat bij hebben om extra magnesium in te nemen. Helpt om vermoeidheid te verminderen en de normale spierfunctie te ondersteunen. Het is een lekker instant poeder met de smaak van tropische vruchten die u gemakkelijk zonder water kunt innemen.

 

Gebruik :

1 stick per dag. Giet de inhoud van de stick op uw tong. We raden u aan om de stick in twee keer leeg te gieten. Laat het poeder enkele seconden smelten op uw tong. Drinken is niet nodig.

 

Samenstelling :

Magnesium 400mg-Vitamine C 180mg.

Sorbitol-Magnesium oxide-L-ascorbinezuur-Magnesium bisglycinaat-Kleurstof: bietenrood-Aroma: perzik/maracuja/mango aroma-Antiklontermiddel: magnesiumstearaat-Zoetstoffen: natriumcyclamaat, natriumsaccharine.

Aanverwante producten: