ETIXX BCAA SINAAS MANGO (300G)

ARTIKELNUMMER: 3404944 Categorieën: ,

 34,99  33,24

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

ETIXX BCAA SINAAS MANGO

BCAA’s zijn essentiële voedingsstoffen die we uit eiwitbronnen halen. Eiwitten zijn essentiële voedingsstoffen die we uit de voeding halen. Ons lichaam heeft ze nodig voor een betere spiereiwitsynthese en spieropbouw. Eiwitten bestaan uit aminozuren of de zogenaamde bouwstenen van ons lichaam. Er bestaan in totaal 20 aminozuren, waarvan 9 essentiële aminozuren. Het lichaam kan deze laatste niet zelf aanmaken en dus moet je ze via de voeding binnenkrijgen. Drie daarvan kennen we onder de naam BCAA’s (Branched-Chain Amino Acids of vertakte keten aminozuren): leucine, isoleucine en valine.

Etixx BCAA is geschikt voor alle krachtsporters, zoals werpers en sprinters (‘power sporten’). Het kan ook nuttig zijn voor wie op recreatief of wedstrijdniveau aan team- en racketsporten doet.

 

Gebruik :

 Zware training    Lichte tot matig intensieve training
30 min VOOR de training  10 g (2 schepjes) / 250 ml water   5 g (1 schepje) / 125 ml water
Onmiddellijk NA de training  10 g (2 schepjes) / 250 ml water   5 g (1 schepje) / 125 ml water

Het is aanbevolen om BCAA’s samen met andere essentiële aminozuren in te nemen. Combineer Etixx BCAA dus best met de Etixx Recovery Shake of High Proteine Shake onmiddellijk na de inspanning.

 

Samenstelling :

BCAA (2.1.1) (L-leucine, L-isoleucine, L-valine)-Maltodextrine-Citroenzuur-Smaakstof-Natuurlijke smaakstof-Antiklontermiddel: siliciumdioxide-Zoetstoffen: ascesulfaam, sucralose-Zuurteregelaar: trinatriumcitraat, trikaliumcitraat-Emulgeermiddel: sojalecithine-Natrium-Natuurlijk kleurmiddel: beta-carotene.

Aanverwante producten: