VIRATOP CREME APOTEX (3G)

ARTIKELNUMMER: 2716900 Categorieën: ,

 11,84  11,25

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Viratop 5% crème is een huidcrème om aan te brengen op en rondom de lippen (uitwendig gebruik). Viratop 5% crème bevat aciclovir, een geneesmiddel tegen het herpesvirus. Viratop 5% crème is aangewezen voor de behandeling van koortsblaasjes.

Gebruik:

Viratop 5% crème dient 5 keer per dag met tussenpozen van 4 uur te worden aangebracht op de huidletsels die al aanwezig zijn of die zich aan het vormen zijn. De behandeling dient gedurende 5 opeenvolgende dagen te worden voortgezet, ook al breken de letsels niet helemaal door. Mocht de genezing niet volledig zijn, dan kan de behandeling nog eens 5 dagen worden voortgezet.

Zwangerschap/borstvoeding:

Het gebruik van Viratop 5% crème voor koortsblaasjes is niet tegenaangewezen tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Voorzichtigheid is uiteraard geboden. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van twijfel. Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is aciclovir. – De andere stoffen in dit middel zijn propyleenglycol – tefose – labrafil – minerale olie – poloxamer 407-
natriumlaurylsulfaat  – gezuiverd water.

Aanverwante producten: