YMEA PLATTE BUIK (64TABL)

ARTIKELNUMMER: 3921806 Categorieën: ,

 34,99  33,24

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Helpt om de klachten tijdens menopauze te verminderen dankzij een dubbele werking: comfort bij de menopauze en een plattere buik.Vermindert opvliegers, nachtelijk transpireren en prikkelbaarheid. Draagt bij tot het regelen van de hormonale activiteit. Helpt om vet te verbranden. Ondersteunt de spijsvertering om een opgeblazen gevoel te verminderen. Draagt bij tot een gezond metabolisme van koolhydraten, vetzuren en proteïnen.

Gebruik:

2 capsules per dag met een glas water innemen, bij voorkeur tijdens het eten.

Samenstelling:

Per 2 capsules : Echte salie-extract (Salvia officinalis L.) 300 mg-Artisjokextract (Cynara scolymus L.) 250 mg-Gelatine-Macawortelextract (Brassicaceae lepidium meyenii W.) 100 mg-Spaanse peperextract (Capsicum annuum L.) 30 mg-Zink (oxide) 10 mg-Vitamine D 5 µg-Vitamine B6 1,4 mg-Magnesiumstearaat-Siliciumdioxide-Rijstbloem (Oryza sativa)-Titaandioxide.

Aanverwante producten: