INDERM OPL (50ML)

ARTIKELNUMMER: 0689745 Categorieën: ,

 18,10  17,20

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

INDERM OPL

Inderm Lotion is een ontsmettende lotion voor de uitwendige behandeling van (jeugd)puistjes (acne). Het is een geneesmiddel op basis van het antibioticum erythromycine. Erythromycine remt de groei van de bacteriën die een rol spelen bij het ontstaan van (jeugd)puistjes. Inderm Lotion wordt gebruikt bij de lokale behandeling van acne, vooral ontstekingsachtige vormen van acne die gepaard gaan met knobbeltjes (papels) en puistjes (pustels).

Gebruik:

Breng Inderm Lotion ’s morgens en ’s avonds aan, na het reinigen van uw huid, tenzij uw arts het anders heeft voorgeschreven. Breng de lotion aan op het aangedane huidgedeelte met een watje, een tissue of iets gelijkaardigs. De behandeling met Inderm Lotion moet minstens 6 weken duren. Meestal zijn 8 weken voldoende om een goed resultaat te verkrijgen.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Inderm Lotion mag in de aanbevolen dosering worden gebruikt door vrouwen die zwanger zijn. Inderm Lotion mag in de aanbevolen dosering worden gebruikt door vrouwen die borstvoeding geven.

Samenstelling:

De werkzame stof in Inderm Lotion is erythromycine. Eén gram lotion bevat 10 mg erythromycine (overeenkomend met 1%). – De andere stoffen in Inderm Lotion zijn isopropylalcohol – isopropylmyristaat – dibutyladipaat.

Aanverwante producten: