PANGEL 10 TUBE (60G)

ARTIKELNUMMER: 3968336 Categorieën: ,

 11,03  10,48

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

PANGEL 10 TUBE

Pangel is een waterige gel voor de behandeling van (jeugd)puistjes (acne). Pangel is uitsluitend bestemd voor cutaan gebruik en bevat benzoylperoxide als werkzame stof.

Gebruik:

Over het algemeen begint u de behandeling met Pangel 50 mg/g. Later, als u het product goed verdraagt, kunt u overschakelen op Pangel 100 mg/g.

Was uw huid vooraf met zuiver water, spoel en droog zorgvuldig af. Breng daarna Pangel voorzichtig aan op uw huid (niet inmasseren). Laat het product drogen en was uw handen zorgvuldig. Breng Pangel in het begin van de behandeling slechts eenmaal per dag aan. Na een aantal dagen kunt u het product tweemaal per dag aanbrengen. De dosering moet aangepast worden aan de werking en aan uw persoonlijke verdraagzaamheid voor het product. Krijgt u bijvoorbeeld ernstige irritatie, breng het product dan minder frequent aan en/of schakel over naar de minst geconcentreerde vorm (Pangel 50mg/g).

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Er zijn momenteel geen gegevens beschikbaar over de invloed van het gebruik van Pangel tijdens de zwangerschap. Het is ook niet bekend of de stof benzoylperoxide in de moedermelk terechtkomt. Gebruik Pangel daarom niet tijdens de zwangerschap of de borstvoeding zonder medisch advies.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is benzoylperoxide – De andere stoffen in dit middel zijn carbomeer – lauromacrogol – propyleenglycol – natriumhydroxide – gezuiverd water.

Aanverwante producten: