DAKTARIN TINKTUUR (30ML)

ARTIKELNUMMER: 0034009 Categorieën: ,

 8,06  7,66

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

De tinctuur is aangewezen voor de behandeling van schimmelinfecties van de nagels en het nagelbed. Ook die ontstekingen worden soms bijkomend besmet door bacteriën.

Gebruik:

Breng 2 maal per dag met het penseeltje een laagje tinctuur aan op de aangetaste nagel(s) en/of het nagelbed. De ontstoken nagel(s) moet u regelmatig zo kort mogelijk afknippen. U kunt het best voor elke nieuwe toepassing de nagel(s) schoonmaken met een propje in aceton gedrenkte watten. Zo vermijdt u dat de aangebrachte lagen te dik worden en dat Daktarin de nagel niet meer kan bereiken.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.
Daktarin wordt minimaal geabsorbeerd door het lichaam als het wordt aangebracht op de huid. Het is niet bekend of het werkzame bestanddeel wordt uitgescheiden in de menselijke moedermelk. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan aan uw arts of u Daktarin mag gebruiken.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is miconazol (20 mg per ml tinctuur) – De andere stoffen in dit middel zijn polyacrylaat 525 – polyacrylaat 515 – propyleenglycol – ethanol

Aanverwante producten: