TRAVOGEN CREME (20G)

ARTIKELNUMMER: 0826297 Categorieën: ,

 6,83  6,49

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

TRAVOGEN CREME

Travogen bevat een stof die schimmelinfecties behandelt (isoconazolnitraat). Het behoort tot de groep van breedspectrum-antischimmelmiddelen. Het is een gemakkelijk af te wassen middel. Travogen is geschikt voor de behandeling van oppervlakkige schimmelinfecties van de onbehaarde huid, b.v. in de ruimten tussen de tenen en de vingers, in de lies en in de genitale zones.

Gebruik:

Wanneer de arts niet anders voorschrijft, brengt u Travogen éénmaal per dag aan op de aangetaste huidgedeelten.

Bij aandoeningen tussen de vingers of tenen verdient het dikwijls aanbeveling een strookje gaas met Travogen tussen de vingers of de tenen te leggen. Regelmatige hygiënische maatregelen zijn noodzakelijk voor een succesvolle behandeling met Travogen. Bij voetschimmel moet de ruimten tussen de tenen grondig worden gedroogd na wassen, en nylonkousen of sokken moeten dagelijks worden gewisseld.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u geneesmiddelen gebruikt. De ervaring met het gebruik tijdens de zwangerschap van preparaten die isoconazol(nitraat) bevatten, geeft niet aan dat er een risico is op aangeboren afwijkingen bij de mens.

Het is niet gekend of Travogen overgaat in de moedermelk. Een risico voor de zuigeling kan niet worden uitgesloten. Als u borstvoeding geeft en u gebruikt Travogen op advies van uw arts, moet de toepassing op de tepels worden vermeden, om de opname van Travogen door de zuigeling te voorkomen.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is isoconazolnitraat. – De andere stoffen in dit middel zijn: vaseline – dikvloeibare paraffine – cetylstearylalcohol – polysorbaat 60 – sorbitaanstearaat – gezuiverd water.

Aanverwante producten: