SIGNASOL BEAUTIFUL SKIN (28FLAC)

ARTIKELNUMMER: 3674207 Categorieën: , ,

 64,99  61,74

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

SIGNASOL BEAUTIFUL SKIN

Een uniek collageen-drankje voor een zichtbaar mooie huid van het gezicht en het hele lichaam. Studies met de in Signasol aanwezige collageen-peptides tonen aan: ongewenste rimpels en cellulitis kunnen worden verminderd.

 

Gebruik :

1 x per dag ‘s morgens bij de maaltijd innemen.

 

Samenstelling :

Collageen peptide 2,5g-Vitamine C 80mg-Vitamine E 2,5mgVitamine B2 0,21mg-Vitamine B6 0,21mg-Vitamine B12 0,375mcg-Biotine 50mcg-Zink 3mg-Koper 150mcg.

Water-collageenhydrolysaat-rode druivensapconcentraat-perensapconcentraat-voedingszuur (citroenzuur)-natrium-L-ascorbaat-L-ascorbinezuur-sinaasappelsapconcentraat-zinkcitraat-kopergluconaat-DL-α-Tocoferylacetaat-pyridoxinehydrochloride-riboflavine-zwarte peperextract (BioPerine®)-D-biotine-cyanocobalamine-voedingskleurstof (carthamus-concentraat)-aroma-conserveermiddelen (natriumbenzoaat, kaliumsorbaat)-verdikkingsmiddel (xanthaan)-zoetstoffen (acesulfaam K, sucralose).

Aanverwante producten: