FUSIDINE TEVA 20MG (15G)

ARTIKELNUMMER: 3214475 Categorieën: ,

 7,60  7,22

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Generisch middel voor fucidin.

Voor de plaatselijke behandeling van huidinfecties veroorzaakt door bacteriën die gevoelig zijn voor fusidinezuur en voor de behandeling van een geïnfecteerde dermatitis, vlekken, snijwonden en schaafwonden.

Gebruik:

3 tot 4 x per dag een kleine hoeveelheid creme aanbrengen.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. U dient dit middel alleen tijdens de zwangerschap te gebruiken als uw arts dit noodzakelijk vindt.

Het is onwaarschijnlijk dat lokaal gebruik van dit middel en het geven van borstvoeding schadelijk is voor uw baby. Het is echter afgeraden om Fusidine Teva op de borst aan te brengen tijdens de periode van borstvoeding. Contacteer uw arts indien u vragen heeft over het gebruik van dit middel tijdens de borstvoeding.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is fusidinezuur. Elke gram crème bevat 20 mg fusidinezuur (2%). – De andere stoffen in dit middel zijn butylhydroxyanisole (E 320) – cetylalcohol – glycerol (85%) (E 422) – vloeibare paraffine – kaliumsorbaat (E 202) – polysorbaat 60 (E 435) – witte zachte paraffine – zoutzuur (7 %) voor pH-instelling – gezuiverd water.

Dit product mag niet naar Nederland verzonden worden (uitsluitend recept).

Aanverwante producten: