PROTEFIX KLEEFCREME ALOE VERA (40ML)

ARTIKELNUMMER: 2563948 Categorieën: ,

 6,10  5,80

PROTEFIX KLEEFCREME ALOE VERA

PROTEFIX® KLEEFCREME is een optimale oplossing voor tal van kleefproblemen. Bij moeilijke kleefomstandigheden, net als bij te veel speekselvloed, is Protefix® kleefcrème aanbevolen. U kunt ze eenvoudig aanbrengen, ze heeft een neutrale smaak en brengt geen onaangename smaakveranderingen van eten of dranken met zich mee.

 

Gebruik :

Reinig de prothese en breng de extra-sterke Protefix® kleefcrème met tussenruimtes op de natte prothese aan (in het gootje van de boven- en onderkaakprothese dat op de kaak rust). Indien nodig kunt u ook het achterste deel van het gehemelteplaatje aan de bovenkaakprothese voorzien van Protefix® kleefcrème. Breng dan de tandprothese aan en druk enkele seconden stevig op de kaak aan. Wacht ongeveer 5 minuten vóór u iets eet. Doseer de Protefix® kleefcrème spaarzaam: een overdosering kan de hechtkracht van uw prothese beïnvloeden.
Algemeen wordt aangeraden de optimale dosering persoonlijk te bepalen. Sluit de tube na gebruik zorgvuldig en houd de opening daarbij schoon en droog.

 

Samenstelling :

Mengsel van ntarium/calciumzouten van het coplymeer uit methylvinylether en maleïnezuuranhydride, carboxymethylcellulose, paraffine, vaseline, siliciumdioxide, menthol, p-hydroxy-benzoëzuurmethylesters, azorobijn, Aloe vera Barbadensis Miller.

 

Dit product is een medisch hulpmiddel.

Aanverwante producten: