MIRADENT MIRASENSITIVE (50ML)

ARTIKELNUMMER: 2837177 Categorieën: ,

 8,99  8,54

Als uw tanden op pijnprikkels reageren wanneer zij in contact komen met stimuli zoals warme en koude dranken alsook zoete of zure etenswaren, dan kan dit liggen aan gevoelige tanden. Dit is een wereldwijd verspreid probleem. De oorzaak zijn blootliggende tandhalzen. De reden hiervoor kunnen bijv. ouderdomsverschijnselen, tandvleesaandoeningen en / of slijtage als gevolg van tandenpoetsen zijn. De tandhals bestaat uit dentine, dat in tegenstelling tot het glazuur veel zachter is en veel kleine dentinekanaaltjes(tubuli) heeft. Als deze tubuli blootliggen kunnen prikkels zoals warm, koud, zoet of zuur bij contact een pijnreactie veroorzaken.
Mirasensitive met het hap+ Duo-complex helpt u bij het dagelijkse poetsen tegen deze pijnlijke stimuli te beschermen.
• Via kaliumcitraten worden er kaliumionen afgegeven, deze dringen via de open dentinekanaaltjes de tand binnen en vormen een beschermlaag
om de tandzenuw.
• Hydroxielapatiet (hap) is een minerale substantie, die gelijkaardig is aan natuurlijke tandglazuur. Door het poetsen met mirasensitive hap+ hecht het hydroxielapatiet aan het dentine en sluit de open dentinekanaaltjes af. Fluor en xylitol beschermen bovendien tegen cariës en tandhalscariës.

Gebruik:

Om een lang aanhoudende bescherming op te bouwen, uw tanden en kiezen 2 x dagelijks met mirasensitive hap+ verzorgen.Voor een intensieve toepassing kunt u tevens 1 x per week een hoeveelheid in de grootte van een erwt direct met de vinger op de gevoelige plaats / tand aanbrengen en ongeveer 1 minuut inmasseren. Net als een balsem gebruiken: Na het poetsen niet uitspoelen, alléén maar uitspugen.

Samenstelling:

Aqua – Hydroxylapatite – Xylitol – Sorbitol – Propylene Glycol – Potassium Citrate – Tetrapotassium Pyrophosphate – Sodium C 14-16 Olefin Sulfonate – Disodium Pyrophosphate – Cellulose Gum – Aroma – Sodium Fluoride – Cocamidopropyl Betaine – Sodium Saccharine – Limonene – CI 77891.

Aanverwante producten: