SINUTAB 500/30MG (15TABL)

ARTIKELNUMMER: 1727031 Categorieƫn: , ,

 7,55  7,17

Lees voor gebruik van Ć©lk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Behandeling van de verschijnselen van neusslijmvliesontsteking, die zich voordoet in de vorm van neusverstopping met hoofdpijn en/of koorts. SinutabĀ  bevat pseudoefedrinehydrochloride, een ontzwellend en vaatvernauwend middel ter hoogte van de bovenste luchtwegen, en paracetamol, dat koorts en pijn vermindert.

Gebruik:

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: Sinutab: 1 Ć  2 tabletten, 2 Ć  3 maal per dag.

Tussen de innames door moet een tijdsinterval van minstens 4 uur worden gerespecteerd. De duur van de behandeling dient zo kort mogelijk te zijn (maximum 5 dagen) en moet beperkt zijn tot de periode waarin er symptomen zijn.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Sinutab mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding.

Samenstelling:

De werkzame stoffen in dit middel zijn paracetamol en pseudoefedrinehydrochloride. – De andere stoffen in dit middel zijn: natriumzetmeelglycolaat – microkristallijne cellulose – crospovidone – povidone – magnesiumstearaat – stearinezuur – gepregelatineerd maĆÆszetmeel.

 

 

Aanverwante producten: