CLONAZONE (60COMP)

ARTIKELNUMMER: 0106435 Categorieën: ,

 6,15  5,84

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Wordt gebruikt om oppervlakkige wonden te behandelen en om de handen en inert gereedschap te ontsmetten. CLONAZONE kan ook gebruikt worden om water te ontsmetten.

Gebruik:

Plet de tabletten alvorens ze in water op te lossen. Los het poeder rechtstreeks in het voorgeschreven volume water op. Roer regelmatig. Bereid de oplossing vlak voordat u ze gaat gebruiken, want binnen de 24 uur na de bereiding verliest het product zijn werkzaamheid. De oplossing blijft troebel.

Gebruikelijke dosis: zie bijsluiter

Zwangerschap/borstvoeding:

Vraag uw arts of apotheker om advies voordat u een geneesmiddel inneemt. Aangezien CLONAZONE bestemd is voor uitwendig gebruik, zijn er geen contraindicaties voor zwangerschap of borstvoeding. Vermijd enkel het inademen van geconcentreerde oplossingen.

Samenstelling:

Het werkzaam bestanddeel is natriumtosylchlooramide (chloramine-T). Eén tablet bevat 250 mg natriumtosylchlooramide. – Het andere bestanddeel is natriumhydrogenocarbonaat.

Aanverwante producten: