CILCLAR KOMPRES OOGLIDREIN UD (20STUK)

ARTIKELNUMMER: 4339461 Categorieën: ,

 12,10  11,50

Aanbevolen voor de dagelijkse reiniging van de oogleden en de wimpers bij personen die last hebben van droge ogen of een verhoogde kans hebben op belfaritis.

Gebruik:

Maak uw handen voorzichtig schoon, open het zakje en haal het doekje eruit. Breng het doekje aan op het ooglid, veeg voorzichtig voor een adequate reiniging, verwijdering van oculaire afscheidingen en andere soorten aanslag (smog, deeltjes in de lucht, stof, enz.).

In het geval van bijzonder hardnekkige afscheidingen of de afsluiting van een traankanaal, is het raadzaam om het gesloten zakje enkele minuten in lauwwarm water (ongeveer 40°C) op te warmen en vervolgens het doekje als een warm kompres te gebruiken om er de zone voorzichtig mee te masseren.

Anderzijds, in geval van ontsteking, laat het zakje een paar uur in de koelkast afkoelen en breng dan het geopende doekje aan op het oog, waarbij je het een paar minuten op zijn plaats houdt als een koud kompres. Afspoelen is niet nodig na gebruik.

Samenstelling:

Zacht doekje, gedrenkt in 2,5 ml van de volgende oplossing: Aqua – Pentylene glycol – Glycerin – Trideceth-8 – Centaurea cyanus water – Euphrasia officinalis flower/leaf/stem water – Sodium chloride – Hydroxyacetophenone – PEG-40 hydrogenated castor oil – Phenoxyethanol – Disodium phosphate –  Disodium EDTA – Bisabolol – Sodium phosphate.

Medisch hulpmiddel.

Aanverwante producten: