ULTRA MG 3 G (40ZAK)

ARTIKELNUMMER: 0889063 Categorieën: ,

 14,23  13,52

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Supplement van magnesiumzouten. Dit geneesmiddel is aangewezen bij magnesiumtekort van diverse oorsprong (gebrek aan of te weinig opname van magnesium; te groot verlies langs de stoelgang (feces) of urine). Het wordt voorgesteld bij functionele stoornissen te wijten aan een overprikkelbaarheid van de zenuwen en de spieren.

Gebruik:

Een zakje Ultra-Mg moet opgelost worden in een glas water en mag niet ingenomen worden tijdens de maaltijden. De behandeling moet voortgezet worden tot het tekort is aangevuld.

Volwassenen en kinderen boven 10 jaar: 2 of 3 zakjes per dag.
5 – 10 jaar : 1 of 2 zakjes per dag oplossen in een glas water, buiten de maaltijd innemen.

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 5 jaar.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Ultra-Mg mag gebruikt worden bij zwangerschap en borstvoeding, als men zich houdt aan de opgegeven dosering en indicatie.

Samenstelling:

De werkzame stof in Ultra-Mg is magnesiumgluconaat 3 g (overeenkomend met 162 mg magnesium of 6,75 millimol). – De andere stoffen in Ultra-Mg zijn macrogol 6000 – colloïdaal siliciumdioxide voor 1 zakje.

Aanverwante producten: