BIONAL IDEAAL GEWICHT (80CAPS)

ARTIKELNUMMER: 2267300 Categorieën: , , ,

 15,99  15,19

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

IdeaalGewicht bevat een bijzondere combinatie van plantaardige extracten voor mensen die slank willen worden of blijven en voor een natuurlijke en regelmatige stoelgang. IdeaalGewicht bevordert de darmwerking waardoor de energieopname van bepaalde voedingsstoffen, zoals vetten en suikers, wordt verminderd. Dit helpt bij overgewicht en om af te slanken. IdeaalGewicht heeft een ontslakkende invloed en is darmreinigend. Berkenblad, Boon en het extract van de Kattedoornwortel ondersteunen een goede vochtbalans.

Gebruik:

Volwassenen: 1 capsule per dag met een glas water na de maaltijd. Geen langdurig gebruik zonde deskundig advies.

Samenstelling:

Gelatine – soja -olie – senna extract (senna alexandrina 15%) – glycerol – sorbitol – berkextract ( betula pendula 6%)  – kattendoornextract ( ononis spinosa 4%) – boonextract ( phaseolus vulgaris 4%) – sojalecithine – siliciumdioxide.

Aanverwante producten: