VAGISAN COMBI CREME 10G + 8 OVUL (10G)

ARTIKELNUMMER: 3271699 Categorieën: ,

 23,27  22,11

Vagisan moisturising cream is een crème en geen waterige samenstelling (gel), bevat het naast een hydraterend component ook een verzorgend aandeel vetten. Zo verzacht de crème klachten van vaginale droogte (droogtegevoel, brandend gevoel, jeuk, lichte verwondingen en pijn tijdens de geslachtsgemeenschap), en dat terwijl het product volledig hormonenvrij is. Ovules zien eruit als een vaginale zetpil, maar zijn uniek in hun soort. Eenmaal ingebracht, smelten ze door uw eigen lichaamswarmte en vormen ze een crème die uw vagina duurzaam verzorgt. Dit unieke verzorgingsmiddel is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die het gebruik van een crème met een inbrenghuls lastig vinden.

Gebruik:

Een ovule aanbrengen in de schede doet u bij voorkeur dagelijks voor het slapengaan. Indien de klachten verminderen kunt u de gebruiksfrequentie reduceren. Het is aangeraden om tijdens het gebruik een inlegkruisje te dragen.

Samenstelling:

Ovulen: Lactate De Calcium – Alcool Cétéarylique – Glycérides D’huile De Coco Hydrogénée – Acide Lactique – Stéarate De Glycéryle PEG-20 – Carbomère De Sodium.
Crème: Eau – Alcool Benzylique – Alcool Cétéarylique – Palmitate De Cétyle – Acide Lactique – Octyldodécanol – Polysorbate 60 – Lactate De Sodium – Stéarate de Sorbitan.

Dit product is een medisch hulpmiddel.

Aanverwante producten: