BECOZYME BRUISTABL (30TABL)

 22,38  21,26

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Becozyme bruistabletten bevat als actieve bestanddelen alle 8 B vitamines, vitamine C, calcium, magnesium en zink. Becozyme bruistabletten wordt gebruikt voor de behandeling van een tekort of verhoogde behoeften aan B vitamines, vitamine C en zink.

Gebruik:

Het gebruik van Becozyme bruistabletten is niet aangeraden bij kinderen jonger dan 11 jaar.

De aanbevolen dosering bij volwassenen en kinderen ouder dan 11 jaar is 1 bruistablet per dag. De bruistablet dient opgelost te worden in een glas water.

Zwangerschap/borstvoeding:

Zwangerschap: Er zijn geen tekenen van schadelijke effecten op de foetus / pasgeborene bij de aanbevolen dosering. Becozyme dient tijdens de zwangerschap echter enkel te worden gebruikt op doktersadvies.

De vitamines en mineralen die Becozyme bruistabletten bevat worden afgescheiden in de moedermelk, maar bij de aanbevolen doseringen is het onwaarschijnlijk dat dit neveneffecten zou veroorzaken bij het kind.

De in de bijsluiter vermelde dosering mag niet worden overschreden omdat een chronische overdosering schadelijk kan zijn voor de foetus en de pasgeborene

Samenstelling:

Zie bijsluiter.

 

 

Aanverwante producten: