GINSENG FORTE 500 MG DEBA VCAPS (100CAPS)

ARTIKELNUMMER: 1496777 Categorieën: ,

 39,90  37,91

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Koreaanse ginseng is een kruid dat over heel de wereld een grote belangstelling heeft. Panax Ginseng( C.A. Meyer) is een adaptogeen.

Gebruik van 2 capsules of meer Panax Ginseng 500 mg per dag is goed voor de bloedcirculatie (EFSA-ID 3668). Beschermt gezonde cellen en weefsels (EFSA-ID 3705). Levert een bijdrage aan het behoud van cognitieve functies (EFSA-ID 3870) en is goed voor de concentratie (EFSA-ID 3870).

Bevordert alertheid/concentratie//zelfvertrouwen bij sportprestaties 5EFSA-ID 3673), verhoogt de vitaliteit (EFSA-ID 3674) en helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen (EFSA-ID 3675)

Gebruik:

1 tot 2 capsules per dag met wat water innemen, of zoals voorgeschreven.
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetische behandeling.

Samenstelling:

Panax Ginseng, gestandaardiseerd op ginsenosides (C.A. Meyer wortel). Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Aanverwante producten: