MOTIVAID (30TABL)

ARTIKELNUMMER: 4219218 Categorieën: ,

 25,43  24,16

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

MOTIVAID

Motiv-Aid is een voedingsupplement op basis van vitamine B12, Rhodiola rosea en Melissa officinalis.

Vitamine B12 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie. Deze vitamine draagt ook bij tot de vermindering van vermoeidheid. Vitamine B12 draagt ook bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de normale werking van het immuunsysteem.

Rhodiola rosea, of rozewortel, helpt het lichaam aan te passen aan emotionele stress en fysieke inspanning en helpt het zenuwstelsel te stimuleren. Het heeft ook een gunstig effect op de vermindering van de werkprestaties.

Melissa officinalis of citroenmelisse, helpt om het mentaal en psychisch welzijn te ondersteunen en om een goede cognitieve werking te behouden. Het draagt bij aan een normale slaap en helpt om spanning en prikkelbaarheid te verminderen.

Motiv-Aid ondersteunt mentaal en fysiek welzijn(7). Het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid (1), ondersteunt werkgerelateerde prestaties (2) en verbetert de gemoedstoestand (4).

Gebruik:

2 tabletten per dag tijdens de maaltijd.

Samenstelling:

Vitamine B12 – Rhodiola rosea – Melissa officinalis.

Aanverwante producten: