CATS CLAW 500 MG ENERGETICA NATURA (90TABL)

ARTIKELNUMMER: 1500453 Categorieën: ,

 27,19  25,83

Uitverkocht

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

CATS CLAW 500 MG ENERGETICA NATURA

Zorgt voor een sterke immuniteit.

 

Gebruik :

1 tot 3 capsules per dag.

NIET gebruiken bij: Zwangerschap en borstvoeding-Kinderen beneden de 3 jaar-Leukemiepatiënten die een beenmergtransplantatie verwachten-Geïnduceerde immunosupressie (orgaantransplantatie)-Patiënten die intraveneuze hyperimmunoglobuline therapie volgen.

LET OP! Cat’s Claw wordt algemeen zeer goed verdragen door patiënten en er is geen gevaar voor acute of chronische toxiciteit zelfs wanneer Cat’s Claw in hogere dosis wordt toegediend. In geval van auto-immuunziekte en bij sommige tumoren kan de patiënt last hebben van voorbijgaande fases van diarree of constipatie. Tijdens de tumortherapie kan tumorweefsel in sterk afsterven en zodoende leiden tot lytische koorts die één tot twee weken kan aanhouden. Patiënten met tumoren of HIV-infecties kunnen een verhoogde hoeveelheid urinezuur afscheiden als resultaat van de verbeterde activiteit van het cellulair immuunsysteem waardoor een verhoogde lysis van tumorcellen of viraal geïnfecteerde cellen plaatsvindt.

 

Samenstelling :

Uncaria tomentosa / Cat’s Claw – 500 mg.

Aanverwante producten: