NUTRINIDRINK MULTIFIBRE NEUTRAAL (200ML)

ARTIKELNUMMER: 3133964 Categorieën: , , ,

 2,46

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

NUTRINIDRINK MULTIFIBRE NEUTRAAL

NutriniDrink Multi Fibre is een kant-en-klare drinkvoeding voor kinderen. Het bevat alle belangrijke voedingsstoffen zoals eiwit, energie, vezels, vitamines en mineralen. NutriniDrink kan als aanvulling op de normale voeding worden gebruikt.

 

Gebruik :

1 tot 3 flesjes per dag naast de normale voeding.

 

Samenstelling:

Water-Dextrine-maltose-Glucosestroop-Plantaardige oliën (raapzaadolie, zonnebloemolie)-Melkeiwitten-Sacharose-Vezels ( sojapolysachariden, inuline, oligofructose, resistent zetmeel, arabisch gom, cellulose)-Sojalecithine-Kaliumcitraat-Tricalciumfosfaat-Magnesiumchloride-Dikaliumwaterstoffosfaat-Calciumchloride-Cholinechloride-Carotenoïden ( bevat soja) ( beta-caroteen, luteïne, lycopeen)-Natrium-L-ascorbaat-Kaliumchloride-Kaliumhydroxide-Taurine-Ijzerlactaat-Zinksulfaat-L-carnitine-Nicotinamide-Kopergluconaat-Retinylacetaat-Natriumseleniet-Mangaansulfaat-Cholecalciferol-D-biotine-Calcium-D-pantothenaat-DL-α-tocopherylacetaat-Thiaminehydrochloride-Chroomchloride-Riboflavine-Pyridoxinehydrochloride-Pteroylmonoglutaminezuur-Natriumfluoride-Kaliumjodide-Natriummolybdaat-Cyanocobalamine-Fyllochinon.     

Aanverwante producten: