POLICOCONCEPT Q10 (120CAPS)

ARTIKELNUMMER: 4481370 Categorieën: ,

 26,00  24,70

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Policosanol draagt bij tot het in evenwicht brengen van het ‘goede’ HDL-cholesterolgehalte– in tegenstelling tot ‘slechte’ LDL- cholesterol – en verlaagt het risico op cholesterolafzetting in de aders.

Co-enzym Q10 wordt van nature door het lichaam geproduceerd en is dus geen vitamine. Maar de productie neemt af met leeftijd en de inname van statines. De opname van co-enzym Q10 maakt het mogelijk om te lage gehaltes te compenseren en de tolerantie voor statines te verbeteren.

Gebruik:

1 capsule per dag.

Zwangerschap/borstvoeding:

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.

Opmerking:

Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd 18 jaar, personen ouder dan 70 jaar of personen met een aandoening van de lever, nieren of spieren of bij personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (vb cholesterolverlagers) of bij personen die intolerant zijn voor statines.

Samenstelling:

1 capsule bevat: Gefermenteerde rode rijst 149 mg – policosanol extract uit suikerriet 6 mg – Co-enzym Q10 afkomstig van gisting 15 mg.

 

Aanverwante producten: