BENERVA 300 MG (20COMP)

ARTIKELNUMMER: 0103614 Categorieën: ,

 4,49  4,27

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

BENERVA 300 MG

Benerva is aangewezen bij de behandeling van toestanden te wijten aan vitamine B1-tekort. Deze toestanden kunnen onder meer tot uiting komen onder de vorm van pijn van verschillende aard, verlammingen, oedemen, hartaandoeningen en geestesstoornissen.

Gebruik:

Volwassenen en jongeren ouder dan 12 jaar: In geval van symptomen die te wijten zijn aan een ernstig tekort aan vitamine B1 en in geval van een hartaandoening, veroorzaakt door alcoholisme, is de aanbevolen dosering 1 maagsapresistente tablet of 300 mg per dag.

Gebruik bij kinderen: Er zijn geen gegevens beschikbaar.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Benerva wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en bij vrouwen die zwanger kunnen worden en geen anticonceptie toepassen.

Benerva wordt niet aanbevolen tijdens de periode van borstvoeding.

Samenstelling:

De werkzame stof in dit middel is thiaminehydrochloride (300 mg per tablet). De andere stoffen in dit middel zijn: kern: povidon – talk – magnesiumstearaat – omhulling: acrylpolymerisaat – natriumcarboxymethylcellulose – polyethyleenglycol.

Aanverwante producten: