BACTIMUN (14CAPS)

ARTIKELNUMMER: 4225553 Categorieën: , , ,

 13,90  13,21

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Bactimun® is een voedingssupplement dat vitamine D3 bevat en bijdraagt tot het behoud van de goede werking van het immuunsysteem.

Bactimun® bevat een bacterie uit de familie van de Lactobacillus. Elke Bactimun® capsule bevat 3 miljard Lactobacillus johnsonii 456. Deze nieuwe stam biedt een opmerkelijke weerstand in het zure milieu van de maag. Bovendien overleeft deze veel langer dan het gemiddelde in de darmen.

Gebruik:

Zonder medisch advies moet Bactimun® worden vermeden bij personen met een immuniteitsstoornis.

Een Bactimun® kuur spreidt zich uit over 2 maanden. Bactimun® is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar:
De eerste maand: gedurende 7 opeenvolgende dagen, 1 capsule per dag.
De tweede maand: gedurende 7 opeenvolgende dagen, 1 capsule per dag.

Samenstelling:

Actieve bestanddelen: Minstens 3 miljard gevriesdroogde stammen van het type Lactobacillus johnsonii 456 per capsule – Maltodextrine (vulstof)- Plantaardige magnesiumstearaat (antiklontermiddel) – Hypromellose (plantaardige capsule) Gellangom (emulgator: plantaardige capsule) – Voedingsstoffen: Cholecalciferol (Vitamine D3).

Aanverwante producten: