ALGIS SPRAY (150ML)

ARTIKELNUMMER: 1725266 Categorieën: ,

 12,45  11,83

Uitverkocht

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

ALGIS SPRAY

Algis-spray is een huidspray. Het is een oplossing voor gebruik op de huid tegen pijnlijke spier- en gewrichtsaandoeningen.

Gebruik:

Kinderen (vooral zuigelingen) zijn bijzonder gevoelig voor sommige bestanddelen van Algis-spray. Het gebruik van Algis-spray op de huid kan aanleiding geven tot daling van de bloeddruk, een blauwe kleur van de huid en stuipen. Gebruik Algis-spray niet bij kinderen jonger dan 10 jaar.

De gebruikelijke dosering is: 2 à 3 maal per dag in functie van de intensiteit van de pijn. Bij een extra belasting van de spieren: vóór en na de inspanning. Plaats de spray op een afstand van ongeveer 20 cm van de huid en verstuif gedurende enkele seconden over het te behandelen lichaamsdeel. Inwrijven of masseren is niet nodig. De spray mag in elk positie gebruikt worden.

Zwangerschap/borstvoeding:

Wilt u zwanger worden, bent u zwanger of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u geneesmiddelen gebruikt.
Bij zwangerschap en borstvoeding wordt het gebruik van Algis-spray afgeraden.

Samenstelling:

De werkzame stoffen in Algis-spray zijn terpentijnolie 59,0 mg/g, kamfer (racemisch) 59,0 mg/g en menthol 35,4 mg/g. – De andere stoffen in Algis-spray zijn benzoëtinctuur – benzylalcohol – methylsalicylaat – vitamine E – nicotinaat – ethanol 96 %. Drijfgas: Stikstof.

Aanverwante producten: