ARKORELAX SLAAP FORTE 8U (30TABL)

ARTIKELNUMMER: 4123535 Categorieën: ,

 23,30  22,14

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Hooggedosseerd melatonine. Onmiddellijk om het in slaap vallen te vergemakkelijken, en gedurende de hele nacht door om’s nachts het wakker worden te verminderen. Een gewenningsvrije oplossing zonder slaperigheid bij het ontwaken.

Gebruik: 

1 tablet per dag 30 min voor het slapengaan inslikken met een groot glas water.

Zwangerschap/borstvoeding:

Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Samenstelling: 

Cellulose – Extract van het bovengronds gedeelte van Goudpapaver – Extract van het ondergronds gedeelte van Valeriaan – Antiklontermiddel: Stearinezuur – Talk – Magnesiumstearaat – Gom van gereticuleerde cellulose – Extract van het bovengronds gedeelte van de Passiebloem – Maltodextrine – Concentraat van de thallus van spiruline – Rijstzetmeel – Vitamine B6 – Melatonine. Filmomhulling: glansmiddelen: Hydroxypropylmethylcellulose – Hydroxypropylcellulose – Stearinezuur – Cellulose – Ethylcellulose – Carnaubawas.

Zonder titaniumdioxide, zonder gluten, zonder lactose. Geschikt voor veganisten.

 

Aanverwante producten: